Кой е най-добрият подарък за осми март?

подарък за осми март за жени

Сила и нежност, емоция и мъдрост, безкрайна обич и красота – така може да опишем дамите. Също като цветята, те правят света около нас много по-красив. Наближава 8 март – денят на жената. Каква по-добра възможност от това да покажем на важните дами в живота си колко много значат за нас? 

В търсенето на оригинален подарък за осми март, забравяме, че жените имат нужда най-вече от време и внимание. Сред всички подаръци за 8 март има един, който е по-ценен от всички материални придобивки. Това е времето, прекарано заедно. Времето, отделено специално за нашата майка, съпруга, сестра, дъщеря, баба, приятелка. Това е най-ценният и значим подарък, който може да им дадем. 

Времето заедно - най-скъпият подарък

В ежедневието, когато препускаме сред задачите с висока скорост, рядко намираме време просто да се насладим на присъствието на тези, които обичаме. Затова ви предизвикаме на този 8 март да замените скъпите подаръци със скъпи спомени. 

Вместо да търсите перфектния подарък за осми март в магазина, покажете на важните дами в живота си колко ги цените, като отделите време за тях. Прекарайте време заедно и преживейте специални моменти. Отделете един ден само за релакс или планирайте например романтична вечеря, а защо не и кратко бягство до някой романтичен град. Този жест те ще помнят дълго и ще оценят повече от всеки друг материален подарък.

Интересни идеи за подарък за 8 март

почивка в Пловдив - оригинален подарък за осми март

Ето нашите 3 идеи за оригинални подаръци за осми март, с които да покажете внимание и обич.

  • Пътуване заедно 

Богата история, уникална архитектура, чудни улички. За кой град си помислите, че говорим? Древният и вечен Пловдив е един от най-старите градове в Европа и идеална дестинация за романтичен уикенд. Тази година 8 март се пада в петък. Може да използвате възможността да слеете почивните дни и да се насладите на един по-дълъг уикенд. 

Пътуването заедно е възможност за споделени приключения и незабравими моменти. Без значение дали сте влюбена двойка, която иска да се потопи в романтичната атмосфера на града, или просто търсите нови и вълнуващи преживявания, Пловдив е място, което ще ви зашемети със своята красота и дух.

  • Романтична вечеря 

Романтичната вечеря е класика в жанра, когато става въпрос за подаръци за 8 март и Свети Валентин. Запазете място в любимия ресторант на вашата половинка. Колкото по-рано го направите, толкова по-добре. Ако все още сте в търсене на подходящо място, ви каним да разгледате какво предлагат бар-ресторант Бели нощи и ресторант Панорама в Парк хотел Санкт Петербург. 

Няма да издаваме много, но ще ви подскажем, че са разположени на 22-рия етаж на хотела. Това гарантира, че ще се насладите на невероятна панорамна гледка, а вкусната храна и първокласните напитки ще допълнят атмосферата да бъде перфектна за вашия празник.

романтична вечеря - подарък за 8 март
  • Спа релакс

Масажите, процедурите за тяло, терапиите за лице също са сред начините, по които може да подарите на любимата жена време. Такъв подарък е не само приятен, но и полезен за здравето и доброто ѝ самочувствие. Дайте на вашата специална жена възможност да се поглези и отпусне. 

В случай че нямате възможност да прекарате празника с нея, може да я изненадате с ваучер за процедура за красота. Ако планирате пътуване, също не пропускайте да се уверите, че ще има възможност за релакс. Попитайте в хотела, в който ще отседнете, дали се предлагат масажи и разкрасителни процедури. Най-добре запазете час предварително. Това още веднъж ще я накара да се почувства щастлива, обичана и специална. 

подарък за 8 март

В обобщение на казаното

Надяваме се да сме успели да ви дадем идеи за подарък за осми март, с които да зарадвате важните дами в живота ви. Но още по-силно се надяваме да сме ви убедили, че по-ценен подарък от времето и вниманието няма. Въпреки че материалните подаръци могат да бъдат впечатляващи, те често биват забравяни не след дълго. Споделените моменти, емоциите и специалните преживявания, които създаваме заедно обаче остават в сърцата ни завинаги.

За хотела

Парк хотел Санкт Петербург е четиризвезден комплекс в сърцето на Пловдив. Открит е преди повече от четири десетилетия и чрез услугите си създава традициите за стил, лукс и уют, съчетани с модерната динамика на града.

Последни новини

Сподели публикацията

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Изживей магията