Концерти в Пловдив: Какво ни очаква през лято 2024?

концерти в Пловдив

Лятото е зад ъгъла. Най-слънчевите месеци в годината ще бъдат още по-вълнуващи в града под тепетата, защото културната програма се очертава пълна с концерти. От поп музика, през гръцки балади, до вечни рок класики – предстоящите концерти в Пловдив ще бъдат разнообразни. Споделяме ви някои предстоящи събития в Пловдив, които може да посетите през юни, юли, август и септември.

За настаняване в Пловдив ще се радваме да се доверите на Парк хотел Санкт Петербург. В случай че търсите комфортна обстановка, удобна локация и бърз достъп до местните атракции, заповядайте при нас.

Миро и Турне 2024

С обещание за незабравимо шоу и много изненади Миро ще сложи начало на турнето си за 2024 не къде да е, а в Пловдив. Изпълнителят ще зарадва фенове и гости на града в средата на юни. Точната дата е 17 юни /понеделник/, а началото ще бъде дадено в 21:00 часа. Известният и обичан поп певец се завръща в града под тепетата, като този път ще се качи на сцената на Античния театър. Билетите са на цени от 50 до 120 лв.

Йордан Камджалов и Софи Маринова на една сцена

Световноизвестният диригент и певицата с глас на славей излизат заедно на сцената на Античния театър. Ако сте любопитни да чуете и видите музикалния спектакъл, който са подготвили, бъдете там на 21 юни /събота/ от 20:30. “Мистерия и свобода” ще зарадва публиката с три стила музика – класика, романси и фолклор. Камджилов разкрива, че за проекта се готви повече от половин година, а Софи ще пее на няколко езика. Билетите вече са в продажба.

рок концерт в Пловдив

Smokie с обещание за рок шоу в Пловдив

Една от най-обичаните британски групи изненада своите фенове, като съобщи, че ще има концерт в Пловдив. През 2024 се навършват 50 години от създаването на рок бандата. За последно групата е била в Пловдив през 2014. Вземете своя билет и не изпускайте шанса да чуете някои от вечните хитове на Smokie. Living Next Door to Alice и If You Think You Know How to Love Me ще звучат в Летния театър на 28 юни /петък/ от 20:00.

Михалис Хаджиянис на живо през юли

Сред предстоящите концерти в Пловдив, има един който не бива да пропускате, ако сте фенове на гръцката музика – този на Михалис Хаджиянис. Кипърският изпълнител с гръцки произход ще бъде в Пловдив на 8 юли /понеделник/. След дълга пауза певецът идва отново в България. Хаджиянис ще пее на Античния театър от 21:00 часа. Готови ли сте за концерт? Побързайте да си вземете билет, ако искате да чуете на живо баладата “Dev Fevgo” и още от големите хитове на гръцкия изпълнител.

Рафи Бохосян и Live on Broadway

Това лято в Пловдив ще бъде още Рафи Бохосян, по-известен като Рафи. Пловдивчани и гости на града ще мога да се насладят на концерт-спектакъл с най-великите мюзикъли на всички времена. Идеята за събитието и сценарият на концерта са дело на Рафи. На сцената той ще излезе заедно с хор и оркестър на Държавна опера Русе. Те са готови да завладеят и вашите сърца след два успешни концерта в крайдунавския град. Концертът започва в 20:00. Бъдете в Летния театър на 16 юли /вторник/.

момичета в Пловдив на концерт

Завръщане с гръм и трясък на Hills of Rock

Това без съмнение ще е едно от тези събития в Пловдив, за които дълго ще се говори. След паузата минала година, най-мащабният български фестивал за рок и метъл е отново тук. Гребната база ще посрещне емблематични рок и метъл групи три последователни дни. Фестивалът ще бъде от 25 до 27 юли. В продажба са еднодневни билети и такива, осигуряващи тридневен достъп до събитието. Организаторите съобщиха, че част от събитието ще бъдат Bring Me The Horizon, КoЯn, Spiritbox, Ghøstkid.

Любо Киров и неговото “Ново Турне 2024”

Ако винаги сте си мечтали да посетите на Любо Киров концерт, не си правете планове за първата сряда на август – 7 август. С името на турнето Любо подсказва какво може да очаквате – нещо ново, различно, вдъхновяващо. Концертът ще бъде на Античния театър. Началото е предвидено за 21:00, а цените на билетите са от 50 до 120 лв. Готови ли сте да чуете на живо “Целуни ме”, “Усеща се сила” и “Всички пътища водят към теб”?

Графа и “Най-щастливото турне”

Владимир Ампов също се нарежда сред изпълнителите, които ще зарадват пловдивчани на Античния театър това лято. Идеята за турнето се ражда сред големия успех миналата есен в София. Графа е решен шоуто, на което се радваха софиянци, да бъде пресъздадено в още 5 града, сред които и Пловдив. Финалът на “най-щастливото турне” ще бъде поставен в града под тепетата на 11 август /неделя/ от 20:30. Цените на билетите започват от 40 лв.

Рок настроение с Б.Т.Р.

Три десетилетия на сцената – това празнува с турнето си рок бандата Б.Т.Р. Една от спирките на любимата на малки и големи група е градът под тепетата. Ако сте сред тях, на предстоящия концерт в Пловдив ще имате възможност да чуете техни песни. Част от тях са включени в последните два албума, а други се нареждат сред емблематичните хитове, създадени през тези 30 години музикална кариера. Датата е 14 август /сряда/, мястото – Античният театър, а началният час – 21:00.

Изненади от група Сигнал през септември

“Да те жадувам”, “Сбогом”, “Може би” – едва ли има българин, който да не е слушал тези песни. Ако искате да чуете тези вечни хитове в Пловдив, предстоящият на група Сигнал концерт е нещо, което не бива да пропускате. Групата гостува в града под тепетата в края на септември. Запазете си вечерта на 25 септември за един различен рок спектакъл с любими рок песни за всички времена. СИГНАЛ Symphonic е с начален час 20:00, а мястото е Античният театър.

За хотела

Парк хотел Санкт Петербург е четиризвезден комплекс в сърцето на Пловдив. Открит е преди повече от четири десетилетия и чрез услугите си създава традициите за стил, лукс и уют, съчетани с модерната динамика на града.

Последни новини

Сподели публикацията

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Изживей магията