Организиране на тиймбилдинг: Парк Хотел Санкт Петербург

организиране на тиймбилдинг в Пловдив

Успехът на една компания зависи на първо място от нейните служители. Несъмнено най-ценният ресурс е човешкият.  Да направите така, че служителите да са ангажирани към работния процес, не е лесна и бърза задача. Организиране на тиймбилдинг може да ви помогне в изграждането на сплотен колектив. 

Тиймбилдингът е много повече от забавления и смяна на работната обстановка. Организирането на успешно събитие изисква внимателно планиране и разбиране на нуждите на екипа. Изборът на подходящо място, определянето на целите на тиймбилдинга и включването на разнообразни дейности са само някои от ключовите моменти, които трябва да вземете под внимание. 

За това какви са ползите от организиране на тиймбилдинг и какво предлагаме ние от Парк Хотел Санкт Петербург ви разказваме в следващите редове. 

Какво се прави на тийм билдинг?

Изготвената програма трябва да включва активности, които насърчават комуникацията и сътрудничеството между членовете на екипа. Мисловните предизвикателства и различните логически игри за тиймбилдинг например подобряват способността за работа в екип и умението за бързо и ефективно намиране на решения. Включването на спортни забавления пък насърчава здравословната конкуренция и физическата активност, а творчески занимания и кулинарни класове може да развият креативността на служителите. Отделянето на време за опознаване в неформална обстановка също е добра практика. Екскурзия, вечеря или обяд може да бъде полезна практика за укрепване връзките между колегите.

игри за тиймбилдинг - игри за сплотяване на екипа

Какви са ползите от организиране на тиймбилдинг?

Несъмнено с тиймбилдинг ще зарадвате своите служители, но този тип събитие помага и да постигнете своите стратегически цели. Включването на подходящи игри за тиймбилдинг има за резултат:

  • Подобряване на комуникацията и сътрудничеството между служителите;
  • Изграждане на доверие и по-близки взаимоотношения между колегите;
  • Повишаване мотивацията и ангажираността на екипа;
  • Откриване и развитие силните страни на всеки;
  • Насърчаване креативността;
  • Утвърждаване ценностите на компанията.

Защо да изберете Парк Хотел Санкт Петербург в Пловдив?

Ако търсите за предстоящия тиймбилдинг хотели, заповядайте при нас. Многогодишният ни опит като домакин на корпоративни мероприятия ни е научил, че за да бъде успешно едно събитие, са необходими добра организирация, отлични удобства и приятна атмосфера. Всичко това гарантираме ние от Парк Хотел Санкт Петербург. 

• Удобно разположение в сърцето на Пловдив

Ще се радваме да ви приветстваме в Парк Хотел Санкт Петербург, ако търсите хотел в Пловдив, разположен в сърцето на града. Отсядайки при нас, си гарантирате бърз и лесен достъп до най-интересните забележителности в Пловдив. Имате възможност да разгледате културните съкровища и историческите богатства на града, без да губите време в дълги пътувания. Насладете на всичко, което Пловдив предлага, с удобството на нашата отлична локация.

фасада на Санкт Петербург Парк Хотел в Пловдив

• 4-звезден комфорт и удобства

Екипът ни ще се погрижи за всичко, за да се чувстват вашите служители и техните семейства комфортно по време на целия престой. Стаите и студиата са обзаведени с внимание към детайла, предоставяйки уют и удобства от най-високо ниво. Можем да предложим възможности за изхранване съобразно вашите предпочитания. Ресторантите в Парк Хотел Санкт Петербург очароват с меню от специалитети, приготвени с свежи и качествени продукти, и предлагат елегантна обстановка, подходяща както за официална вечеря, така и за неформален разговор.

• Конферентни зали

Ще отговорим на изискванията и на тези, които търсят хотел с конферентни зали в Пловдив за организиране на тиймбилдинг. Парк Хотел Санкт Петербург разполага с три модерни и отлично оборудвани конферентни зали. Зала Пълдин позволява подредба тип класна стая и тип театър, като капацитетът ѝ е съответно 150 и 300 места. Зала Нева може да посрещне до 35 души при подредба тип подкова и до 20 при подредба тип класна стая. Обновената зала Дружба е предназначена за 40 души (при подредба тип театър). 

конферентни зали Пловдив - Парк хотел Санкт Петербург

• Богато разнообразие от дейности

Парк Хотел Санкт Петербург предлага отлични възможности за провеждане на игри за сплотяване на екипа на открито и закрито. Съобразно вашите предпочитания може да съдействаме за организиране на тиймбилдинг дейности, които да осигурят незабравимо изживяване за всички участници. 

  • Спорт и тренировки – Изберете най-подходящия тип според предпочитанията на участниците. Ако в екипа ви преобладават дамите, може да помислите за клас по йога, пилатес или танци. За мъжете чудесна забава гарантира турнир по футбол или игра на тенис на корт. Едно е сигурно – спортът подобрява настроението, а оттам се повишава и мотивацията на екипа.

     

  • Екскурзии и разходки – Градът под тепетата е известен със своето богато културно наследство и забележителности. Не пропускайте възможността да се докоснете до неговите съкровища. Може да ви дадем препоръки кои места да разгледате, а в случай че искате разходката ви да е подплатена с истории, може да поканим екскурзовод. А ето и къде да си направите снимки за спомен. 
разходка в Пловдив Стария град
  • Кулинарни класове – В случай че търсите по-нестандартни за тиймбилдинг идеи, ето една – уроци по готварство за начинаещи. Тези готварски курсове предоставят възможност за забавление и обучение в едно. Участниците се запознават с нови рецепти и техники, като същевременно дават поле за изява на кулинарното си въображение. Позволете на служителите си да преоткрият готвача в себе си.

  • Рисуване и вино – Това арт занимание доби широка популярност в последните години, вероятно знаете какво представлява. В компанията на хубаво вино и професионален художник, участниците рисуват избрана от тях картина. Не се изискват специални умения или опит в изкуството. Служителите ви само трябва да изберат какво искат да нарисуват, а ние ще осигурим необходимите арт материали.

  • Аквапарк и водни забавления – Какво са летните тиймбилдинги без възможност за релакс край басейн? А какво ще кажете за цял ден водни забавления в Аквапарк Санкт Петербург? Аквапаркът на територията на хотела разполага с 5 басейна, свързани помежду си с водни каскади, водопади, скални пещери. А за да бъде насладата пълна, не забравяйте да вземете разхлаждащ коктейл от някое от баровете.
рисуване и вино в тиймбилдинг хотели Парк хотел Санкт Петербург - Пловдив

За хотела

Парк хотел Санкт Петербург е четиризвезден комплекс в сърцето на Пловдив. Открит е преди повече от четири десетилетия и чрез услугите си създава традициите за стил, лукс и уют, съчетани с модерната динамика на града.

Последни новини

Сподели публикацията

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Изживей магията