Сватба с изнесен ритуал – какво, как и къде?

сватба с изнесен ритуал Пловдив - Парк хотел Санкт Петербург

Неповторима романтика, декорация по избор, красиви спомени. Това са сред основните причини много младоженци да избират изнесен ритуал. Ако и на вас ви предстои да кажете “да” и обмисляте подписване извън обредната зала, тази статия е за вас. Ще изясним какво представлява изнесеният ритуал, как може да го организирате и какво предлагаме ние от Парк хотел Санкт Петербург в Пловдив.

Изнесени ритуали: Какво представляват и какви са ползите?

За причините защо изнесеният ритуал е предпочитан пред полагането на подписи в обредна зала може да ви говорим много. Нека обаче за начало изясним, че по своята същност той представлява сключване на граждански брак извън ритуалната зала. Ритуалът може да се състои край басейн на хотела, който сте избрали, в градината на ресторанта, дори на популярни забележителности. Цената варира при различните общини и това дали сте избрали да се вречете във вярност на историческо място.

Когато говорим за предимствата на изнесения ритуал, на първо място това е възможността да организирате всичко така, както вие пожелаете. Вие избирате кога и как точно да се случат нещата. В Пловдив например има само две ритуални зали и десетки, ако не и стотици, ресторанти за сватба, осигуряващи ви в пъти по-голяма свобода. 

Освен това може да съчетаете ритуала с приемането на поздравления от гостите. След като подпишете, може да приветствате гости с напитка за добре дошли (welcome drink) и да продължите със снимките и приемането на поздравления. А и няма спор – когато всичко е на едно място, организацията е в пъти по-лесна и за младоженците, и за гостите.

нежни сватбени пръстени

Романтика или забавление: Как да направите изнесен ритуал?

Някои двойки наемат професионален водещ, който да води изнесения ритуал. Други се доверяват на свои близки приятели с добро чувство за хумор. Ако и вие искате да разчупите обстановката и да гарантирате забавление на гостите, може да се възползвате от тези идеи. Трябва обаче да подпишете в ритуална зала няколко дни преди сватбата. Водещият, без значение дали ще е професионален актьор или ваш приятел, не е длъжностно лице и няма правомощия да ви обяви за законни съпруг и съпруга. 

Друг вариант е длъжностното лице да проведе изнесен ритуал пред гостите ви, след като сте подписали в обредния дом. Ако някои ваши гости са успели да присъстват в ритуалната зала, а държите да ги направите свидетели на заветното “да”, може да повторите церемонията. 

Има и трета опция, която си струва да обмислите. Възможно е да ангажирате лице от общината да извърши официално церемонията в хотела, в присъствието на всички скъпи за вас роднини и приятели.

арка с рози за изнесен сватбен ритуал в хотел в Пловдив

Изнесен сватбен ритуал Пловдив: Какво предлагаме ние от Парк хотел Санкт Петербург?

Ако мечтаете за сватбена церемония с гледка към древния и вечен Пловдив, ресторант Панорама несъмнено ще ви очарова. Сред стил и елегантност може да си дадете обещание за вечна вярност и любов. Приказната атмосфера се допълва от невероятен панорамен изглед, разкриващ се от терасата на ресторанта. Слънцето ще се прокрадва зад хълмовете, виждащи се в далечината. Вашият специален ден ще бъде още вълшебен, а снимките от него – неповторими. 

В случай пък че предпочитате да организирате изнесен сватбен ритуал край басейн, предлагаме ви и тази възможност. Ще преобразим мястото съобразно вашите желания. В съчетание с лекия бриз и приятната прохлада от водата, емоцията и моментите несъмнено ще се запечатат в съзнанието ви като скъп спомен за цял живот.

тераса на ресторант Панорама в Пловдив - сватби с изнесен ритуал

Индивидуална оферта за вашия специален ден

С прецизност към всеки детайл ще организираме вашето тържество, ако мечтаете за сватба с изнесен ритуал. Прочетете повече тук какво може да ви предложим и не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от допълнителна информация. С радост ще отговорим на всички ваши въпроси и ще се погрижим за всичко, в случай че решите да ни се доверите. Нека заедно сътворим приказка за един различен, специален и запомнящ се сватбен ден.

букет рози - сватбена декорация

За хотела

Парк хотел Санкт Петербург е четиризвезден комплекс в сърцето на Пловдив. Открит е преди повече от четири десетилетия и чрез услугите си създава традициите за стил, лукс и уют, съчетани с модерната динамика на града.

Последни новини

Сподели публикацията

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Изживей магията