Сватбени тенденции през 2024

сватба в Пловдив в четиризвездния Парк хотел Санкт Петербург

Ден, приказно вълшебен, ала кратък като миг – това е сватбата. Най-специалният момент за двама влюбени. Денят, в който си обещават един на друг вярност, подкрепа и безкрайна любов. Денят, в който аз и ти става ние.

Сватбени тенденции през 2024

Днес ще разгледаме някои сватбени тенденции през 2024, за да ви дадем идеи и вдъхновение, ако ви предстои да кажете “да” тази година. Съвсем скоро ще ви разкажем за обичаите и ритуалите в ресторанта, за да сме ви максимално полезни в организирането на перфектното тържество.

Булчинска рокля или няколко тоалета?

Тенденцията за 2024 е младоженците да избират сватбени тоалети по поръчка, за да гарантират, че облеклото им ще бъде уникално и неповторимо, каквато е тяхната любовна история. Очаква се тази година все повече дами да предпочетат рокли в цветове, различни от бяло, например шампанско и руж. Някои ще заложат на повече от една визия за сватбения ден. Една рокля ще бъде за официалната част, а на партито булката ще изненада гостите, като облече съвсем различен тоалет.

сватба Пловдив - Парк хотел Санкт Петербург

Нотка романтика и елегантност с дантела

Друг тренд в сватбите за тази година е използването на дантели. Те добавят нотка романтика и женственост към всяка булчинска рокля. Без значение дали става въпрос за изцяло дантелена рокля или за нежни дантелени акценти, елегантността на булчинската визия е гарантирана, ако се използва дантела.

Не една торта, а много десерти

Експерти в областта прогнозират, че много двойки ще заменят или ще допълнят многоетажната сватба торта с разнообразие от сладкиши. Така ще предложат на гостите си много опции за десерт, а не само една. Бисквитки, мъфини, понички, сладолед и други могат да намерят място в менюто.

сватбена торта

Вечерен снак и изненадващ финал

Не е задължително сладкото да бъде финалът на кулинарната наслада за вашите гости. Тази година се очаква да се прокрадне тенденция да се предлага т.нар. вечерен снак. Ако двойката организира парти до ранните часове или просто иска да “зареди” гостите си с енергия за предстоящите танци, може да предложи храни като малки бургери и пица.

Улавяне на специалните моменти с дрон

Една тенденция, която става все по-популярна, е използването на дрон, за запазване на спомените от големия ден. Предполагаме какво ще кажете сега – дроновете не са нещо ново. И ще бъдете прави. Но използването им се очаква да стане все по-широко през тази година в запазването на емоциите от сватбеното тържество. Дрон кадрите улавят красотата на този специален ден от птичи поглед.

Шоу с дрон

Дронът намира и друго приложение по време на сватбения ден. Шоуто с дрон става все по-предпочитано пред традиционните фойерверки. Причините за това са основно две. От една страна, то предоставя по-голяма възможност за персонализиране и хореография. От друга, по-щадящо е към околната среда. Спектакълът може да отрази уникалната история на двойката и без съмнение привлича и задържа вниманието на гостите.

Рисуване на живо

сватбени халки

Професионални танцьори, DJ, огнено шоу, тържествена заря – сигурни сме, че се сещате за всичко това, когато мислите за сватбено тържество. Тенденцията за 2024 е младоженците да търсят начини отвъд тези забавления, с които да направят празненството незабравимо. Присъствието на художник или карикатурист, който да рисува на живо, е една от тенденциите за тази година. Забавлението е гарантирано, а рисунките ще останат вечен спомен за гостите.

Дигитални книги за пожелания от гостите

Вместо да молите гостите да напишат няколко думи на хартия, представете иновативен начин за събиране на пожелания – в дигиталната книга. Така гостите могат да ви оставят своите топли пожелания и думи, а вие да създадете уникален албум със съкровени спомени. Предимство на дигиталната книга е, че не може да се загуби или повреди.

рисуване на живо по време на сватбено тържество

За финал

Надяваме се, че този кратък пътеводител в сватбените тенденции през 2024 г. да ви бъде полезен. Ако искате да видите какво предлагаме ние за бъдещите младоженци надникнете тук. За нас ще бъде чест и невероятна радост да организираме специално тържество за вашия специален ден. Създавайте вечни спомени във вечната класика Парк хотел Санкт Петербург.

За хотела

Парк хотел Санкт Петербург е четиризвезден комплекс в сърцето на Пловдив. Открит е преди повече от четири десетилетия и чрез услугите си създава традициите за стил, лукс и уют, съчетани с модерната динамика на града.

Последни новини

Сподели публикацията

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Изживей магията