Аквапарк Санкт Петербург

Посещение на Аквапарк Санкт Петербург Пловдив

Лятото е може би най-чаканият сезон от годината. Дори само мисълта за слънце, сладолед, коктейли, релакс поражда усмивки на лицата ни. Не може да отречем обаче, че лятото се свързва и с друго – с горещина и високи температури. Когато слънцето започне безмилостно да пече, търсенето на прохлада става неизбежно. Какво по-добро място за разхлада в горещите дни от аквапарк? Морето може да е далеч, но открити басейни в Пловдив не липсват.

През лятото комплексите и хотели с басейни в Пловдив стават изключително популярни. И как няма. Градът под тепетата е един от най-горещите в страната. През юли и август температурите надхвърлят 35°C. Местни и туристи търсят място, на което да съчетаят прохлада и водни забавления. Ако няколко часа релакс е всичко, за което мечтаете и вие в средата на лятото, заповядайте да се забавляваме заедно. Посещението на Аквапарк Санкт Петербург ще ви зареди с настроение, слънчев загар и много приятни емоции.

открити басейни в Пловдив - аквапарк към Парк Хотел Санкт Петербург

Басейни и атракции: За малки и големи

Аквапарк Санкт Петербург е любимо място и на младежи, и на семейства с деца. Тук има за всеки по нещо. Аквапаркът разполага с голям басейн, в който е обособена секция за малчуганите. Детският басейн е с безопасна дълбочина от 40 см, а основният е дълбок 150 см. Басейните са охраняеми. За вашата безопасност се грижат трима спасители.

Водни каскади, водопади, скални пещери допълват свежата атмосфера. Детската каскада с гъбка например е проектирана специално за най-малките посетители.

До басейните са разположени чадъри и шезлонги. Може да се отпуснете на удобните шезлонги и да се порадвате на слънцето, или да се скриете на сянка под чадъра, докато се наслаждавате на любима напитка.

басейни в Пловдив - аквапарк Санкт Пететрбург

Мокър бар: Освежаващи напитки и леки храни

За ободряващо кафе, освежаващ коктейл или любимо алкохолно питие посетете мокрия бар. Той предлага многообразие от безалкохолни и алкохолни напитки. Изберете любимата си от нашето меню и ѝ се насладите в релаксиращата обстановка на аквапарка.

В моментите, в които искате да презаредите сили с нещо вкусно, може да поръчате от нашите пресни салати, хрупкави пици или свежи сандвичи. В менюто ще откриете още топли предястия и вкусни разядки. Имаме и десерти, разбира се, за да бъде насладата пълна. Менюто включва подбрани средиземноморски ястия, но не сме забравили и любимите на малки и големи пилешки хапки, цаца и топени сиренца.

релакс в аква парк в Пловдив - Парк Хотел Санкт Петербург

Аквапарк Санкт Петербург: Цени и работно време

Аквапаркът предлага целодневно забавление. Работи всеки ден (понеделник-неделя) от 9:00 до 18:00 часа.

Всички гости на Парк Хотел Санкт Петербург имат безплатен достъп до аквапарка, а входните такси за външни посетители са както следва:

  • За деца до 10 г. – 15 лв. /понеделник-петък/
  • За възрастни – 20 лв. /понеделник-петък/
  • За деца до 10 г. – 20 лв. /събота-неделя/
  • За възрастни – 25 лв. /събота-неделя/


Цената включва вход за аквапарка, шезлонги и чадъри (до изчерпване на наличните).

Ако сте решили да посетите аквапарка с кола, може да паркирате на хотелския паркинг срещу 2 лв. на час. Аквапаркът е достъпен и с обществен транспорт. В близост до Парк Хотел Санкт Петербург има спирки на градския транспорт, пред които минават автобусни линии 4, 11, 12, 16, 18, 20, 21, 99.

хотели с басейни в Пловдив - Санкт Петербург Парк Хотел

Специални събития: Партита с DJ и пяна

В Аквапарк Санкт Петербург забавлението и релаксът вървят ръка за ръка. И понеже знаем, че лятото е време именно за почивка и създаване на незабравими спомени, организираме пул партита с различни гост изпълнители.

Партитата са основен акцент в програмата на нашия аква парк в Пловдив. Каним местни диджеи, които знаят как се прави щур купон. Освежаващите напитки, заедно с най-актуалните музикални хитове и класически парчета, несъмнено ще вдигнат градуса на настроението ви. Организираме и пяна партита.

Последвайте Facebook страницата ни, за да не пропуснете специалните ни предложения и предстоящите ни събития: https://www.facebook.com/aquaparkSankPeterburg

За хотела

Парк хотел Санкт Петербург е четиризвезден комплекс в сърцето на Пловдив. Открит е преди повече от четири десетилетия и чрез услугите си създава традициите за стил, лукс и уют, съчетани с модерната динамика на града.

Последни новини

Сподели публикацията

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Изживей магията